Last Events Results

Active filter: Type : 1X2Reset filter
StartSportLeagueEventIDHome team : Away teamResultPI
2019-03-20 19:00
9162Liberec : Mlada Boleslav5 : 1 
M3 W : 51.8 % , WO : 9.5 % , LO : 8.7 % , L : 30 %  Tip: W (51.8%)
M2 W : 49.2 % , WO : 11.5 % , LO : 6.7 % , L : 32.6 %  Tip: W (49.2%)
M1 W : 48.2 % , WO : 10.3 % , LO : 10.7 % , L : 30.7 %  Tip: W (48.2%)
M6 W : 27.9 % , WO : 22.1 % , LO : 17.2 % , L : 32.8 %  Tip: L+D (72.1%)
M5 W : 28 % , WO : 22.1 % , LO : 17 % , L : 32.9 %  Tip: L+D (72%)
M4 W : 27.6 % , WO : 22.2 % , LO : 15.6 % , L : 34.5 %  Tip: L+D (72.4%)
2019-03-20 18:00
9161Dukla Trencin : Nitra0 : 2 
M2 W : 32.4 % , WO : 4.9 % , LO : 14.8 % , L : 47.9 %  Tip: L (47.9%)
M3 W : 38.5 % , WO : 2.9 % , LO : 11.5 % , L : 47.1 %  Tip: L (47.1%)
M1 W : 46.2 % , WO : 10.8 % , LO : 11.9 % , L : 31.1 %  Tip: W (46.2%)
M4 W : 28.4 % , WO : 20.4 % , LO : 19.3 % , L : 31.8 %  Tip: L+D (71.6%)
M6 W : 26.2 % , WO : 20.3 % , LO : 17.1 % , L : 36.4 %  Tip: L+D (73.8%)
M5 W : 26.4 % , WO : 19.9 % , LO : 17.4 % , L : 36.3 %  Tip: L+D (73.6%)
2019-03-20 18:00
9168Poprad : Kosice4 : 2 
M1 W : 47.8 % , WO : 10.4 % , LO : 11.5 % , L : 30.3 %  Tip: W (47.8%)
M2 W : 29.1 % , WO : 17.7 % , LO : 27.1 % , L : 26.1 %  Tip: W+D (73.9%)
M3 W : 30.9 % , WO : 18.6 % , LO : 24.7 % , L : 25.8 %  Tip: W+D (74.2%)
M6 W : 27.5 % , WO : 16 % , LO : 18.4 % , L : 38.1 %  Tip: L+D (72.5%)
M5 W : 27.6 % , WO : 15.6 % , LO : 18.8 % , L : 38 %  Tip: L+D (72.4%)
M4 W : 26.9 % , WO : 19.2 % , LO : 17.6 % , L : 36.3 %  Tip: L+D (73.1%)
2019-03-20 17:00
8901Trinec : Vitkovice3 : 2 
M3 W : 55.3 % , WO : 7.4 % , LO : 5.3 % , L : 31.9 %Odds: 1,80 Strength: 5Tip: W (55.3%)
M2 W : 53.9 % , WO : 8.3 % , LO : 4.6 % , L : 33.2 %Odds: 1,80 Strength: 5Tip: W (53.9%)
M1 W : 53.1 % , WO : 9.4 % , LO : 10.6 % , L : 26.9 %Odds: 1,80 Strength: 2Tip: W (53.1%)
M4 W : 27.4 % , WO : 23.2 % , LO : 14.8 % , L : 34.7 %Odds: 3,75 Strength: 0Tip: L+D (72.6%)
M6 W : 26.8 % , WO : 21.1 % , LO : 16 % , L : 36.1 %Odds: 3,75 Strength: 0Tip: L+D (73.2%)
M5 W : 27 % , WO : 21.1 % , LO : 15.9 % , L : 36 %Odds: 3,75 Strength: 0Tip: L+D (73%)
2019-03-19 19:00
8864Mountfield HK : Kometa Brno0 : 5 
M3 W : 52 % , WO : 9.9 % , LO : 6 % , L : 32.1 %  Tip: W (52%)
M2 W : 49.9 % , WO : 11.4 % , LO : 4.9 % , L : 33.8 %  Tip: W (49.9%)
M1 W : 43.3 % , WO : 11.3 % , LO : 10.8 % , L : 34.6 %  Tip: W (43.3%)
M4 W : 25 % , WO : 19.5 % , LO : 15.3 % , L : 40.1 %  Tip: L+D (75%)
M6 W : 26.5 % , WO : 19.6 % , LO : 16.4 % , L : 37.4 %  Tip: L+D (73.5%)
M5 W : 26.6 % , WO : 19.7 % , LO : 16.5 % , L : 37.2 %  Tip: L+D (73.4%)
2019-03-19 17:30
8890Chomutov : Pardubice1 : 4 
M2 W : 75.4 % , WO : 8.8 % , LO : 5.9 % , L : 9.9 %  Tip: W (75.4%)
M3 W : 72.5 % , WO : 8.6 % , LO : 5.9 % , L : 13 %  Tip: W (72.5%)
M1 W : 59.4 % , WO : 8.4 % , LO : 10.4 % , L : 21.9 %  Tip: W (59.4%)
M4 W : 26.6 % , WO : 21.5 % , LO : 15.8 % , L : 36.1 %  Tip: L+D (73.4%)
M6 W : 27.3 % , WO : 21.4 % , LO : 15.7 % , L : 35.6 %  Tip: L+D (72.7%)
M5 W : 27.3 % , WO : 21.5 % , LO : 15.6 % , L : 35.7 %  Tip: L+D (72.7%)
2019-03-19 17:30
8891Karlovy Vary : Litvinov4 : 5 (OT) 
M2 W : 48.2 % , WO : 15.7 % , LO : 7.1 % , L : 29 %  Tip: W (48.2%)
M3 W : 46.1 % , WO : 15.7 % , LO : 6.9 % , L : 31.3 %  Tip: W (46.1%)
M1 W : 36.1 % , WO : 12.7 % , LO : 10.7 % , L : 40.5 %  Tip: L+D (63.9%)
M5 W : 23.9 % , WO : 22.8 % , LO : 14.6 % , L : 38.7 %  Tip: L+D (76.1%)
M6 W : 24 % , WO : 22.8 % , LO : 14.7 % , L : 38.5 %  Tip: L+D (76%)
M4 W : 24.8 % , WO : 24.6 % , LO : 13.2 % , L : 37.4 %  Tip: L+D (75.2%)
2019-03-19 17:30
9160Zilina : Michalovce4 : 1 
M1 W : 99.4 % , WO : 0 % , LO : 0.1 % , L : 0.5 %  Tip: W (99.4%)
M2 W : 76 % , WO : 0 % , LO : 4 % , L : 20 %  Tip: W (76%)
M3 W : 62.4 % , WO : 1.9 % , LO : 5 % , L : 30.8 %  Tip: W (62.4%)
M4 W : 30.4 % , WO : 21.8 % , LO : 17 % , L : 30.8 %  Tip: L+D (69.6%)
M5 W : 28.7 % , WO : 20.8 % , LO : 16.6 % , L : 33.9 %  Tip: L+D (71.3%)
M6 W : 28.9 % , WO : 20.6 % , LO : 16.7 % , L : 33.8 %  Tip: L+D (71.1%)
2019-03-19 17:00
8865Plzen : Olomouc2 : 3 (OT) 
M3 W : 74.8 % , WO : 2 % , LO : 8.8 % , L : 14.5 %  Tip: W (74.8%)
M2 W : 74.5 % , WO : 2.1 % , LO : 8.1 % , L : 15.3 %  Tip: W (74.5%)
M1 W : 56.3 % , WO : 8.8 % , LO : 10.5 % , L : 24.4 %  Tip: W (56.3%)
M6 W : 24.1 % , WO : 20.8 % , LO : 14.5 % , L : 40.6 %  Tip: L+D (75.9%)
M5 W : 24.3 % , WO : 20.9 % , LO : 14.6 % , L : 40.3 %  Tip: L+D (75.7%)
M4 W : 27.1 % , WO : 22.5 % , LO : 15.1 % , L : 35.3 %  Tip: L+D (72.9%)
2019-03-18 19:00
8863Plzen : Olomouc8 : 1 
M3 W : 73.8 % , WO : 2 % , LO : 8.9 % , L : 15.3 %Odds: 1,57 Strength: 4Tip: W (73.8%)
M2 W : 73.3 % , WO : 2.2 % , LO : 8.2 % , L : 16.3 %Odds: 1,57 Strength: 4Tip: W (73.3%)
M1 W : 56.4 % , WO : 8.9 % , LO : 10.5 % , L : 24.2 %Odds: 1,57 Strength: 2Tip: W (56.4%)
M6 W : 22.2 % , WO : 19.6 % , LO : 14 % , L : 44.2 %Odds: 5,20 Strength: 0Tip: L+D (77.8%)
M5 W : 22.7 % , WO : 19.7 % , LO : 14.2 % , L : 43.4 %Odds: 5,20 Strength: 0Tip: L+D (77.3%)
M4 W : 27.1 % , WO : 22 % , LO : 16.9 % , L : 34 %Odds: 5,20 Strength: 0Tip: L+D (72.9%)
2019-03-18 18:00
9159Kosice : Poprad4 : 3 (OT) 
M2 W : 24.1 % , WO : 13.2 % , LO : 35 % , L : 27.7 %  Tip: D (48.2%)
M1 W : 42.2 % , WO : 11.2 % , LO : 13 % , L : 33.7 %  Tip: W+D (66.3%)
M3 W : 29.5 % , WO : 11.6 % , LO : 29.5 % , L : 29.4 %  Tip: W+D (70.6%)
M5 W : 25.4 % , WO : 20.9 % , LO : 17.4 % , L : 36.3 %  Tip: L+D (74.6%)
M6 W : 25.1 % , WO : 20.6 % , LO : 17.4 % , L : 36.9 %  Tip: L+D (74.9%)
M4 W : 28.6 % , WO : 19.5 % , LO : 15.6 % , L : 36.3 %  Tip: L+D (71.4%)
2019-03-18 18:00
8896Nitra : Dukla Trencin2 : 0 
M2 W : 61.3 % , WO : 2 % , LO : 6.9 % , L : 29.8 %  Tip: W (61.3%)
M3 W : 59.9 % , WO : 1.7 % , LO : 9.7 % , L : 28.7 %  Tip: W (59.9%)
M1 W : 54.2 % , WO : 8.6 % , LO : 9.8 % , L : 27.3 %  Tip: W (54.2%)
M5 W : 27.3 % , WO : 23.3 % , LO : 16.7 % , L : 32.7 %  Tip: L+D (72.7%)
M6 W : 27.6 % , WO : 23.1 % , LO : 16.5 % , L : 32.8 %  Tip: L+D (72.4%)
M4 W : 27.9 % , WO : 19.3 % , LO : 18.1 % , L : 34.7 %  Tip: L+D (72.1%)
2019-03-18 17:00
8862Mountfield HK : Kometa Brno1 : 3 
M3 W : 51.4 % , WO : 9.8 % , LO : 6 % , L : 32.8 %Odds: 2,42 Strength: 4Tip: W (51.4%)
M2 W : 48.8 % , WO : 11.4 % , LO : 4.8 % , L : 34.9 %Odds: 2,42 Strength: 0Tip: W (48.8%)
M1 W : 43.4 % , WO : 11.3 % , LO : 10.8 % , L : 34.5 %Odds: 2,42 Strength: 0Tip: W (43.4%)
M4 W : 23.4 % , WO : 19.6 % , LO : 14.6 % , L : 42.4 %Odds: 2,53 Strength: 0Tip: L+D (76.6%)
M5 W : 26.8 % , WO : 22.2 % , LO : 14.8 % , L : 36.2 %Odds: 2,53 Strength: 0Tip: L+D (73.2%)
M6 W : 26.5 % , WO : 22.4 % , LO : 14.4 % , L : 36.7 %Odds: 2,53 Strength: 0Tip: L+D (73.5%)
2019-03-17 20:00
8727Paris Saint-Germain : Olympique Marseille3 : 1 
M3 W : 93.2 % , D : 5.1 % , L : 1.8 %Odds: 1,29 Strength: 0Tip: W (93.2%)
M2 W : 91.1 % , D : 7.3 % , L : 1.6 %Odds: 1,29 Strength: 0Tip: W (91.1%)
M1 W : 64 % , D : 29.2 % , L : 6.7 %Odds: 1,29 Strength: 0Tip: W+D (93.3%)
M5 W : 45.1 % , D : 26.6 % , L : 28.3 %Odds: 1,29 Strength: 0Tip: W+D (71.7%)
M6 W : 44.9 % , D : 26.7 % , L : 28.3 %Odds: 1,29 Strength: 0Tip: W+D (71.7%)
M4 W : 43.7 % , D : 28 % , L : 28.3 %Odds: 1,29 Strength: 0Tip: W+D (71.7%)
2019-03-17 19:45
6821Real Betis : FC Barcelona1 : 4 
M1 W : 18.5 % , D : 23.8 % , L : 57.7 %Odds: 1,48 Strength: 4Tip: L+D (81.5%)
M2 W : 20.6 % , D : 27.2 % , L : 52.2 %Odds: 1,48 Strength: 4Tip: L+D (79.4%)
M3 W : 21.2 % , D : 27.1 % , L : 51.7 %Odds: 1,48 Strength: 4Tip: L+D (78.8%)
M5 W : 28.2 % , D : 25.9 % , L : 45.9 %Odds: 1,48 Strength: 4Tip: L+D (71.8%)
M4 W : 33.8 % , D : 23 % , L : 43.2 %Odds: 1,48 Strength: 4Tip: L+D (66.2%)
M6 W : 27.1 % , D : 26.2 % , L : 46.6 %Odds: 1,48 Strength: 3Tip: L+D (72.9%)
2019-03-17 19:30
8338AC Milan : Inter2 : 3 
M4 W : 53 % , D : 28.5 % , L : 18.4 %Odds: 2,44 Strength: 5Tip: W+D (81.6%)
M1 W : 43.4 % , D : 30.3 % , L : 26.3 %Odds: 2,44 Strength: 5Tip: W+D (73.7%)
M5 W : 39.7 % , D : 34.1 % , L : 26.2 %Odds: 2,44 Strength: 5Tip: W+D (73.8%)
M6 W : 38.5 % , D : 34.7 % , L : 26.7 %Odds: 2,44 Strength: 5Tip: W+D (73.3%)
M2 W : 45.4 % , D : 37.2 % , L : 17.4 %Odds: 2,44 Strength: 4Tip: W+D (82.6%)
M3 W : 45 % , D : 37.3 % , L : 17.7 %Odds: 2,44 Strength: 0Tip: W+D (82.3%)
2019-03-17 19:00
8880Adler Mannheim : Nurnberg Ice Tigers4 : 1 
M2 W : 47 % , WO : 23.5 % , LO : 18.3 % , L : 11.2 %Odds: 1,40 Strength: 2Tip: W+D (88.8%)
M1 W : 60.9 % , WO : 10.7 % , LO : 7.1 % , L : 21.2 %Odds: 1,40 Strength: 0Tip: W (60.9%)
M3 W : 45.2 % , WO : 23.1 % , LO : 19.2 % , L : 12.5 %Odds: 1,40 Tip: W+D (87.5%)
M6 W : 28.6 % , WO : 23.1 % , LO : 15.4 % , L : 33 %Odds: 5,87 Strength: 0Tip: L+D (71.4%)
M5 W : 27.5 % , WO : 23 % , LO : 15 % , L : 34.5 %Odds: 5,87 Strength: 0Tip: L+D (72.5%)
M4 W : 26.3 % , WO : 23.2 % , LO : 14.3 % , L : 36.2 %Odds: 5,87 Strength: 0Tip: L+D (73.7%)
2019-03-17 19:00
8883Ban. Bystrica : Detva4 : 0 
M5 W : 37.7 % , WO : 22.1 % , LO : 16 % , L : 24.2 %Odds: 1,20 Strength: 4Tip: W+D (75.8%)
M1 W : 72.3 % , WO : 12 % , LO : 3.6 % , L : 12.1 %Odds: 1,20 Tip: W (72.3%)
M3 W : 54.2 % , WO : 15 % , LO : 14.6 % , L : 16.1 %Odds: 1,20 Tip: W+D (83.9%)
M2 W : 45.1 % , WO : 22.1 % , LO : 17.1 % , L : 15.7 %Odds: 1,20 Tip: W+D (84.3%)
M4 W : 34.6 % , WO : 20.5 % , LO : 17.9 % , L : 27.1 %Odds: 1,20 Strength: 0Tip: W+D (72.9%)
M6 W : 37.9 % , WO : 22 % , LO : 15.8 % , L : 24.3 %Odds: 1,20 Tip: W+D (75.7%)
2019-03-17 18:00
8898Zvolen : MAC Ujbuda3 : 1 
M3 W : 64.9 % , WO : 14.1 % , LO : 10.7 % , L : 10.4 %Odds: 1,25 Tip: W+D (89.6%)
M1 W : 63.3 % , WO : 11.6 % , LO : 6.2 % , L : 18.9 %Odds: 1,25 Tip: W (63.3%)
M2 W : 53.8 % , WO : 23 % , LO : 13.6 % , L : 9.6 %Odds: 1,25 Tip: W+D (90.4%)
M6 W : 40.6 % , WO : 19 % , LO : 16.1 % , L : 24.3 %Odds: 1,25 Tip: W+D (75.7%)
M5 W : 40.4 % , WO : 18.9 % , LO : 16.4 % , L : 24.3 %Odds: 1,25 Tip: W+D (75.7%)
M4 W : 36.1 % , WO : 20.5 % , LO : 17.5 % , L : 25.8 %Odds: 1,25 Strength: 0Tip: W+D (74.2%)
2019-03-17 17:30
8873Michalovce : Zilina3 : 0 
M1 W : 0 % , WO : 0 % , LO : 79.4 % , L : 20.6 %  Tip: D (79.4%)
M2 W : 5.1 % , WO : 17.7 % , LO : 17.3 % , L : 60 %  Tip: L+D (94.9%)
M3 W : 13.1 % , WO : 8.3 % , LO : 37.8 % , L : 40.8 %  Tip: L+D (86.9%)
M4 W : 27.4 % , WO : 17.8 % , LO : 20 % , L : 34.8 %  Tip: L+D (72.6%)
M5 W : 27 % , WO : 18.3 % , LO : 17.6 % , L : 37.2 %  Tip: L+D (73%)
M6 W : 26.6 % , WO : 19.7 % , LO : 16.6 % , L : 37.1 %  Tip: L+D (73.4%)
2019-03-17 17:30
6823Valencia CF : Getafe CF0 : 0 
M4 W : 29 % , D : 22.5 % , L : 48.6 %Odds: 4,31 Strength: 5Tip: L (48.6%)
M3 W : 33.8 % , D : 40.2 % , L : 26 %Odds: 3,31 Strength: 3Tip: D (40.2%)
M2 W : 31.9 % , D : 40.2 % , L : 28 %Odds: 3,31 Strength: 3Tip: D (40.2%)
M6 W : 47.1 % , D : 27.8 % , L : 25.1 %Odds: 2,03 Strength: 0Tip: W+D (74.9%)
M5 W : 46.9 % , D : 27.3 % , L : 25.8 %Odds: 2,03 Strength: 0Tip: W+D (74.2%)
M1 W : 28.1 % , D : 26.5 % , L : 45.4 %Odds: 4,31 Strength: 0Tip: L+D (71.9%)
2019-03-17 17:30
6826Villarreal CF : Rayo Vallecano3 : 1 
M1 W : 53.1 % , D : 26 % , L : 20.9 %Odds: 1,65 Strength: 5Tip: W+D (79.1%)
M5 W : 48.3 % , D : 27.1 % , L : 24.6 %Odds: 1,65 Strength: 2Tip: W+D (75.4%)
M2 W : 65.3 % , D : 20.5 % , L : 14.2 %Odds: 1,65 Strength: 0Tip: W (65.3%)
M3 W : 65.2 % , D : 20.6 % , L : 14.1 %Odds: 1,65 Strength: 0Tip: W (65.2%)
M4 W : 51.5 % , D : 24.8 % , L : 23.7 %Odds: 1,65 Strength: 0Tip: W+D (76.3%)
M6 W : 49 % , D : 27.1 % , L : 23.8 %Odds: 1,65 Strength: 0Tip: W+D (76.2%)
2019-03-17 17:00
7158Bayern München : 1. FSV Mainz 056 : 0 
M3 W : 85.5 % , D : 10 % , L : 4.5 %Odds: 1,12 Strength: 0Tip: W (85.5%)
M2 W : 84.5 % , D : 10.8 % , L : 4.7 %Odds: 1,12 Strength: 0Tip: W (84.5%)
M1 W : 65.3 % , D : 26.6 % , L : 8.1 %Odds: 1,12 Strength: 0Tip: W+D (91.9%)
M4 W : 51 % , D : 22.9 % , L : 26.1 %Odds: 1,12 Strength: 0Tip: W (51%)
M6 W : 50.8 % , D : 27.2 % , L : 22 %Odds: 1,12 Strength: 0Tip: W+D (78%)
M5 W : 50.7 % , D : 27.3 % , L : 21.9 %Odds: 1,12 Strength: 0Tip: W+D (78.1%)
2019-03-17 17:00
8900Mlada Boleslav : Zlin4 : 1 
M3 W : 56.9 % , WO : 5.9 % , LO : 4.4 % , L : 32.9 %Odds: 2,15 Strength: 4Tip: W (56.9%)
M1 W : 53.3 % , WO : 9.5 % , LO : 10.7 % , L : 26.5 %Odds: 2,15 Strength: 4Tip: W (53.3%)
M2 W : 55.7 % , WO : 6.2 % , LO : 4.1 % , L : 34 %Odds: 2,15 Strength: 3Tip: W (55.7%)
M6 W : 27.7 % , WO : 23 % , LO : 15 % , L : 34.3 %Odds: 3,00 Strength: 0Tip: L+D (72.3%)
M5 W : 27.8 % , WO : 22.6 % , LO : 15.3 % , L : 34.3 %Odds: 3,00 Strength: 0Tip: L+D (72.2%)
M4 W : 28.2 % , WO : 22 % , LO : 15.6 % , L : 34.2 %Odds: 3,00 Strength: 0Tip: L+D (71.8%)
2019-03-17 17:00
8879Munchen : Eisbaren Berlin4 : 1 
M2 W : 48.4 % , WO : 20.2 % , LO : 19.6 % , L : 11.8 %Odds: 1,52 Strength: 2Tip: W+D (88.2%)
M1 W : 52.6 % , WO : 11.6 % , LO : 8.1 % , L : 27.7 %Odds: 1,52 Strength: 0Tip: W (52.6%)
M3 W : 45.2 % , WO : 18.4 % , LO : 21.6 % , L : 14.8 %Odds: 1,52 Tip: W+D (85.2%)
M6 W : 27.9 % , WO : 25.1 % , LO : 14.7 % , L : 32.3 %Odds: 4,95 Strength: 0Tip: L+D (72.1%)
M5 W : 26.5 % , WO : 24.8 % , LO : 14.3 % , L : 34.4 %Odds: 4,95 Strength: 0Tip: L+D (73.5%)
M4 W : 26 % , WO : 22.4 % , LO : 15.3 % , L : 36.2 %Odds: 4,95 Strength: 0Tip: L+D (74%)
2019-03-17 17:00
8889Pardubice : Chomutov4 : 7 
M3 W : 54.6 % , WO : 14.6 % , LO : 7.5 % , L : 23.2 %Odds: 2,65 Strength: 4Tip: W (54.6%)
M2 W : 58.1 % , WO : 16.5 % , LO : 7.1 % , L : 18.3 %Odds: 2,65 Strength: 3Tip: W+D (81.7%)
M6 W : 28.8 % , WO : 20.7 % , LO : 21.4 % , L : 29.1 %Odds: 2,05 Strength: 0Tip: L+D (71.2%)
M4 W : 25.1 % , WO : 22 % , LO : 19.7 % , L : 33.1 %Odds: 2,05 Strength: 0Tip: L+D (74.9%)
M5 W : 28.8 % , WO : 21 % , LO : 20.6 % , L : 29.6 %Odds: 2,05 Strength: 0Tip: L+D (71.2%)
M1 W : 40.3 % , WO : 12.1 % , LO : 10.9 % , L : 36.7 %Odds: 2,65 Strength: 0Tip: W (40.3%)
2019-03-17 17:00
8336SSC Napoli : Udinese Calcio4 : 2 
M3 W : 82 % , D : 17.5 % , L : 0.6 %Odds: 1,22 Strength: 1Tip: W (82%)
M2 W : 84.8 % , D : 14.7 % , L : 0.5 %Odds: 1,22 Strength: 0Tip: W (84.8%)
M5 W : 58 % , D : 24.3 % , L : 17.7 %Odds: 1,22 Strength: 0Tip: W+D (82.3%)
M6 W : 57.2 % , D : 24.5 % , L : 18.3 %Odds: 1,22 Strength: 0Tip: W+D (81.7%)
M4 W : 52.1 % , D : 28.2 % , L : 19.7 %Odds: 1,22 Strength: 0Tip: W+D (80.3%)
M1 W : 46.9 % , D : 28.6 % , L : 24.4 %Odds: 1,22 Strength: 0Tip: W+D (75.6%)
2019-03-17 16:30
65011. FK Příbram : Slavia Praha0 : 2 
M5 W : 36.7 % , D : 24.2 % , L : 39.1 %Odds: 1,33 Strength: 3Tip: L+D (63.3%)
M2 W : 8.3 % , D : 8.5 % , L : 83.2 %Odds: 1,33 Strength: 0Tip: L (83.2%)
M3 W : 7.5 % , D : 9.6 % , L : 82.9 %Odds: 1,33 Strength: 0Tip: L (82.9%)
M1 W : 16.4 % , D : 26.2 % , L : 57.4 %Odds: 1,33 Strength: 0Tip: L+D (83.6%)
M4 W : 34.8 % , D : 26.5 % , L : 38.8 %Odds: 1,33 Tip: L+D (65.2%)
M6 W : 37.4 % , D : 24.2 % , L : 38.4 %Odds: 1,33 Strength: 0Tip: L+D (62.6%)
2019-03-17 16:30
6229Everton FC : Chelsea FC2 : 0 
M2 W : 63.8 % , D : 20.4 % , L : 15.9 %Odds: 4,44 Strength: 4Tip: W (63.8%)
M5 W : 44.2 % , D : 20.2 % , L : 35.5 %Odds: 4,44 Strength: 4Tip: W (44.2%)
M6 W : 43.8 % , D : 19.7 % , L : 36.5 %Odds: 4,44 Strength: 4Tip: W (43.8%)
M4 W : 32.2 % , D : 18.8 % , L : 49 %Odds: 1,88 Strength: 3Tip: L (49%)
M3 W : 60.6 % , D : 22 % , L : 17.5 %Odds: 4,44 Strength: 0Tip: W (60.6%)
M1 W : 30.5 % , D : 23.4 % , L : 46.1 %Odds: 1,88 Strength: 0Tip: L+D (69.5%)
2019-03-17 16:30
8845Kolner : ERC Ingolstadt3 : 2 (OT) 
M2 W : 46.8 % , WO : 20.9 % , LO : 7.2 % , L : 25.1 %Odds: 2,19 Strength: 0Tip: W+D (74.9%)
M3 W : 45.9 % , WO : 17.8 % , LO : 6.4 % , L : 29.8 %Odds: 2,19 Strength: 0Tip: W+D (70.2%)
M1 W : 41.3 % , WO : 12.4 % , LO : 9.4 % , L : 36.9 %Odds: 2,19 Strength: 0Tip: W (41.3%)
M6 W : 23 % , WO : 29.8 % , LO : 11.4 % , L : 35.8 %Odds: 2,65 Strength: 0Tip: L+D (77%)
M5 W : 22.6 % , WO : 29.8 % , LO : 11.3 % , L : 36.4 %Odds: 2,65 Strength: 0Tip: L+D (77.4%)
M4 W : 23.9 % , WO : 23.2 % , LO : 12.8 % , L : 40 %Odds: 2,65 Strength: 0Tip: L+D (76.1%)
2019-03-17 16:00
8720Girondins Bordeaux : Stade Rennes1 : 1 
M5 W : 44.5 % , D : 29.4 % , L : 26.1 %Odds: 2,64 Strength: 5Tip: W+D (73.9%)
M6 W : 44.3 % , D : 29.4 % , L : 26.3 %Odds: 2,64 Strength: 5Tip: W+D (73.7%)
M4 W : 40.3 % , D : 27.9 % , L : 31.8 %Odds: 2,64 Strength: 5Tip: W+D (68.2%)
M1 W : 32.9 % , D : 29.5 % , L : 37.6 %Odds: 3,06 Strength: 5Tip: L+D (67.1%)
M3 W : 35.2 % , D : 37.3 % , L : 27.6 %Odds: 3,15 Strength: 4Tip: D (37.3%)
M2 W : 38.4 % , D : 30.2 % , L : 31.5 %Odds: 2,64 Strength: 0Tip: W+D (68.5%)
2019-03-17 15:30
8888Litvinov : Karlovy Vary3 : 6 
M2 W : 52.3 % , WO : 8.3 % , LO : 13.8 % , L : 25.6 %Odds: 2,80 Strength: 3Tip: W (52.3%)
M1 W : 64.5 % , WO : 7.3 % , LO : 10 % , L : 18.1 %Odds: 2,80 Tip: W (64.5%)
M3 W : 49.7 % , WO : 8.4 % , LO : 12.6 % , L : 29.3 %Odds: 2,80 Strength: 0Tip: W (49.7%)
M4 W : 22 % , WO : 17.3 % , LO : 16.7 % , L : 44 %Odds: 1,95 Tip: L+D (78%)
M6 W : 30.1 % , WO : 24.2 % , LO : 17.8 % , L : 27.9 %Odds: 2,80 Strength: 0Tip: W+D (72.1%)
M5 W : 29.6 % , WO : 23.9 % , LO : 17.9 % , L : 28.6 %Odds: 2,80 Strength: 0Tip: W+D (71.4%)
2019-03-17 15:15
6819Espanyol Barcelona : Sevilla FC0 : 1 
M4 W : 49.8 % , D : 26.9 % , L : 23.4 %Odds: 2,62 Strength: 5Tip: W+D (76.6%)
M5 W : 42.7 % , D : 23.8 % , L : 33.5 %Odds: 2,62 Strength: 3Tip: W+D (66.5%)
M1 W : 46.6 % , D : 27 % , L : 26.4 %Odds: 2,62 Strength: 0Tip: W+D (73.6%)
M6 W : 43 % , D : 23.3 % , L : 33.7 %Odds: 2,62 Strength: 0Tip: W+D (66.3%)
M3 W : 35 % , D : 28.1 % , L : 36.9 %Odds: 2,81 Strength: 0Tip: L+D (65%)
M2 W : 35.9 % , D : 27.4 % , L : 36.7 %Odds: 2,81 Strength: 0Tip: L+D (64.1%)
2019-03-17 15:00
9104DAC Dunajská Streda : MFK Ružomberok1 : 1 
M5 W : 48.8 % , D : 24.9 % , L : 26.3 %Odds: 1,67 Strength: 3Tip: W+D (73.7%)
M6 W : 48.6 % , D : 26.1 % , L : 25.3 %Odds: 1,67 Strength: 2Tip: W+D (74.7%)
M1 W : 46.8 % , D : 23.6 % , L : 29.6 %Odds: 1,67 Strength: 2Tip: W+D (70.4%)
M4 W : 41.3 % , D : 20.8 % , L : 37.8 %Odds: 1,67 Strength: 1Tip: W (41.3%)
M2 W : 28.5 % , D : 67.8 % , L : 3.8 %Odds: 3,70 Strength: 0Tip: D (67.8%)
M3 W : 27.5 % , D : 67.5 % , L : 5 %Odds: 3,70 Strength: 0Tip: D (67.5%)
2019-03-17 14:30
7160Eintracht Frankfurt : 1. FC Nürnberg1 : 0 
M2 W : 68.6 % , D : 27.6 % , L : 3.8 %Odds: 1,39 Strength: 3Tip: W (68.6%)
M6 W : 49 % , D : 26.9 % , L : 24.1 %Odds: 1,39 Strength: 3Tip: W+D (75.9%)
M1 W : 73.1 % , D : 22.9 % , L : 4 %Odds: 1,39 Strength: 1Tip: W (73.1%)
M3 W : 72.9 % , D : 23.4 % , L : 3.6 %Odds: 1,39 Strength: 0Tip: W (72.9%)
M5 W : 49.1 % , D : 26.9 % , L : 24 %Odds: 1,39 Strength: 0Tip: W+D (76%)
M4 W : 45.5 % , D : 24.6 % , L : 30 %Odds: 1,39 Strength: 0Tip: W+D (70%)
2019-03-17 14:15
6233Fulham FC : Liverpool FC1 : 2 
M6 W : 27.5 % , D : 22.9 % , L : 49.6 %Odds: 1,26 Strength: 3Tip: L (49.6%)
M5 W : 30.1 % , D : 21.1 % , L : 48.8 %Odds: 1,26 Strength: 1Tip: L (48.8%)
M1 W : 3.6 % , D : 8.4 % , L : 88 %Odds: 1,26 Strength: 0Tip: L (88%)
M2 W : 16.3 % , D : 21.8 % , L : 61.9 %Odds: 1,26 Strength: 0Tip: L (61.9%)
M3 W : 17.9 % , D : 21.8 % , L : 60.3 %Odds: 1,26 Strength: 0Tip: L (60.3%)
M4 W : 43.3 % , D : 21.8 % , L : 35 %Odds: 12,1 Strength: 0Tip: W (43.3%)
2019-03-17 14:00
8334Atalanta : Chievo Verona1 : 1 
M3 W : 83.1 % , D : 16.5 % , L : 0.4 %Odds: 1,26 Strength: 1Tip: W (83.1%)
M2 W : 86.5 % , D : 13.1 % , L : 0.4 %Odds: 1,26 Strength: 0Tip: W (86.5%)
M4 W : 48.2 % , D : 26.6 % , L : 25.2 %Odds: 1,26 Strength: 0Tip: W+D (74.8%)
M5 W : 47.4 % , D : 24.9 % , L : 27.7 %Odds: 1,26 Strength: 0Tip: W+D (72.3%)
M1 W : 47 % , D : 28 % , L : 25 %Odds: 1,26 Strength: 0Tip: W+D (75%)
M6 W : 45.9 % , D : 25.1 % , L : 29 %Odds: 1,26 Strength: 0Tip: W+D (71%)
2019-03-17 14:00
8844Augsburger Panther : Dusseldorf3 : 4 
M3 W : 63.8 % , WO : 9.7 % , LO : 3.9 % , L : 22.7 %Odds: 2,22 Strength: 0Tip: W (63.8%)
M2 W : 62.9 % , WO : 11 % , LO : 4.8 % , L : 21.3 %Odds: 2,22 Strength: 0Tip: W (62.9%)
M1 W : 48.5 % , WO : 12 % , LO : 9.1 % , L : 30.4 %Odds: 2,22 Strength: 0Tip: W (48.5%)
M4 W : 26.4 % , WO : 24.4 % , LO : 13.5 % , L : 35.8 %Odds: 2,64 Strength: 0Tip: L+D (73.6%)
M5 W : 27.6 % , WO : 23.4 % , LO : 13.9 % , L : 35.1 %Odds: 2,64 Strength: 0Tip: L+D (72.4%)
M6 W : 28.5 % , WO : 23.3 % , LO : 13.9 % , L : 34.3 %Odds: 2,64 Strength: 0Tip: L+D (71.5%)
2019-03-17 14:00
6504Bohemians 1905 : SFC Opava0 : 0 
M4 W : 49.4 % , D : 23.5 % , L : 27.2 %Odds: 2,05 Strength: 0Tip: W+D (72.8%)
M5 W : 41.7 % , D : 31.2 % , L : 27.1 %Odds: 2,05 Strength: 0Tip: W+D (72.9%)
M6 W : 41 % , D : 31.5 % , L : 27.4 %Odds: 2,05 Strength: 0Tip: W+D (72.6%)
M3 W : 39.5 % , D : 24.9 % , L : 35.6 %Odds: 2,05 Strength: 0Tip: W+D (64.4%)
M1 W : 34.4 % , D : 27 % , L : 38.6 %Odds: 4,09 Strength: 0Tip: L+D (65.6%)
M2 W : 34.7 % , D : 27.7 % , L : 37.6 %Odds: 4,09 Strength: 0Tip: L+D (65.3%)
2019-03-17 14:00
8335Empoli FC : Frosinone Calcio2 : 1 
M3 W : 23.2 % , D : 70.2 % , L : 6.6 %Odds: 3,71 Strength: 5Tip: D (70.2%)
M2 W : 28.7 % , D : 63.1 % , L : 8.3 %Odds: 3,71 Strength: 4Tip: D (63.1%)
M4 W : 46.6 % , D : 31 % , L : 22.4 %Odds: 1,81 Strength: 0Tip: W+D (77.6%)
M5 W : 44.3 % , D : 35.8 % , L : 20 %Odds: 1,81 Strength: 0Tip: W+D (80%)
M1 W : 43.6 % , D : 28.6 % , L : 27.9 %Odds: 1,81 Strength: 0Tip: W+D (72.1%)
M6 W : 42.5 % , D : 36.9 % , L : 20.5 %Odds: 1,81 Strength: 0Tip: W+D (79.5%)
2019-03-17 14:00
8337Lazio Roma : Parma Calcio 19134 : 1 
M2 W : 63.8 % , D : 28.4 % , L : 7.9 %Odds: 1,30 Strength: 0Tip: W+D (92.1%)
M3 W : 59.2 % , D : 33 % , L : 7.7 %Odds: 1,30 Strength: 0Tip: W+D (92.3%)
M5 W : 58.8 % , D : 23.9 % , L : 17.3 %Odds: 1,30 Strength: 0Tip: W+D (82.7%)
M6 W : 57.8 % , D : 24.1 % , L : 18.1 %Odds: 1,30 Strength: 0Tip: W+D (81.9%)
M4 W : 52.4 % , D : 27.5 % , L : 20.1 %Odds: 1,30 Strength: 0Tip: W+D (79.9%)
M1 W : 44.7 % , D : 29.1 % , L : 26.2 %Odds: 1,30 Strength: 0Tip: W+D (73.8%)
2019-03-17 14:00
8728Stade Reims : FC Nantes1 : 0 
M1 W : 58 % , D : 29.1 % , L : 12.9 %Odds: 2,25 Strength: 5Tip: W+D (87.1%)
M3 W : 40 % , D : 50.9 % , L : 9.1 %Odds: 3,11 Strength: 5Tip: D (50.9%)
M2 W : 41.9 % , D : 47 % , L : 11.1 %Odds: 3,11 Strength: 5Tip: D (47%)
M4 W : 44 % , D : 30.5 % , L : 25.5 %Odds: 2,25 Strength: 5Tip: W+D (74.5%)
M5 W : 40.3 % , D : 34 % , L : 25.7 %Odds: 2,25 Strength: 5Tip: W+D (74.3%)
M6 W : 40 % , D : 33.9 % , L : 26.1 %Odds: 2,25 Strength: 5Tip: W+D (73.9%)
2019-03-17 13:30
8724Olympique Lyon : Montpellier HSC3 : 2 
M2 W : 71.9 % , D : 15.8 % , L : 12.4 %Odds: 1,49 Tip: W (71.9%)
M3 W : 71.8 % , D : 13.1 % , L : 15.1 %Odds: 1,49 Tip: W (71.8%)
M1 W : 52.3 % , D : 31.8 % , L : 15.9 %Odds: 1,49 Strength: 0Tip: W+D (84.1%)
M4 W : 44.1 % , D : 30 % , L : 25.9 %Odds: 1,49 Strength: 0Tip: W+D (74.1%)
M5 W : 43.1 % , D : 29.2 % , L : 27.7 %Odds: 1,49 Strength: 0Tip: W+D (72.3%)
M6 W : 42.9 % , D : 29.3 % , L : 27.8 %Odds: 1,49 Strength: 0Tip: W+D (72.2%)
2019-03-17 12:30
7155Bayer Leverkusen : Werder Bremen1 : 3 
M1 W : 52.5 % , D : 28.7 % , L : 18.8 %Odds: 1,64 Strength: 5Tip: W+D (81.2%)
M3 W : 56.1 % , D : 28.3 % , L : 15.7 %Odds: 1,64 Strength: 4Tip: W+D (84.3%)
M4 W : 51.2 % , D : 22.3 % , L : 26.5 %Odds: 1,64 Strength: 4Tip: W (51.2%)
M2 W : 50.2 % , D : 33.5 % , L : 16.3 %Odds: 1,64 Strength: 4Tip: W+D (83.7%)
M5 W : 46.7 % , D : 27.2 % , L : 26.1 %Odds: 1,64 Strength: 0Tip: W+D (73.9%)
M6 W : 46.6 % , D : 27 % , L : 26.4 %Odds: 1,64 Strength: 0Tip: W+D (73.6%)
2019-03-17 11:30
8333Genoa CFC : Juventus2 : 0 
M3 W : 0.3 % , D : 9.1 % , L : 90.6 %Odds: 1,69 Strength: 0Tip: L (90.6%)
M2 W : 0.3 % , D : 12.1 % , L : 87.6 %Odds: 1,69 Strength: 0Tip: L (87.6%)
M6 W : 22.8 % , D : 28.8 % , L : 48.4 %Odds: 1,69 Strength: 0Tip: L+D (77.2%)
M5 W : 23.4 % , D : 28.5 % , L : 48.1 %Odds: 1,69 Strength: 0Tip: L+D (76.6%)
M4 W : 28.2 % , D : 29 % , L : 42.8 %Odds: 1,69 Strength: 0Tip: L+D (71.8%)
M1 W : 35.4 % , D : 32.3 % , L : 32.3 %Odds: 6,11 Strength: 0Tip: W+D (67.7%)
2019-03-17 11:00
6818SD Eibar : Real Valladolid1 : 2 
M5 W : 48.2 % , D : 26.6 % , L : 25.2 %Odds: 1,66 Strength: 2Tip: W+D (74.8%)
M1 W : 60.5 % , D : 24.1 % , L : 15.4 %Odds: 1,66 Strength: 0Tip: W+D (84.6%)
M2 W : 56.1 % , D : 28.7 % , L : 15.2 %Odds: 1,66 Strength: 0Tip: W+D (84.8%)
M3 W : 55.4 % , D : 29.2 % , L : 15.4 %Odds: 1,66 Strength: 0Tip: W+D (84.6%)
M4 W : 50.8 % , D : 25.2 % , L : 24.1 %Odds: 1,66 Strength: 0Tip: W+D (75.9%)
M6 W : 49 % , D : 26.5 % , L : 24.6 %Odds: 1,66 Strength: 0Tip: W+D (75.4%)
2019-03-16 19:45
6824CD Leganés : Girona FC0 : 2 
M4 W : 47.5 % , D : 23.8 % , L : 28.6 %Odds: 2,18 Strength: 5Tip: W+D (71.4%)
M3 W : 45.6 % , D : 28.1 % , L : 26.3 %Odds: 2,18 Strength: 1Tip: W+D (73.7%)
M1 W : 49 % , D : 26.6 % , L : 24.4 %Odds: 2,18 Strength: 0Tip: W+D (75.6%)
M6 W : 46.2 % , D : 25.4 % , L : 28.4 %Odds: 2,18 Strength: 0Tip: W+D (71.6%)
M5 W : 46.1 % , D : 25.5 % , L : 28.4 %Odds: 2,18 Strength: 0Tip: W+D (71.6%)
M2 W : 45.9 % , D : 27.8 % , L : 26.3 %Odds: 2,18 Strength: 0Tip: W+D (73.7%)
2019-03-16 19:30
8332Torino FC : Bologna FC2 : 3 
M2 W : 88.6 % , D : 10.2 % , L : 1.2 %Odds: 2,00 Strength: 5Tip: W (88.6%)
M3 W : 87.6 % , D : 11.1 % , L : 1.3 %Odds: 2,00 Strength: 5Tip: W (87.6%)
M5 W : 60 % , D : 21.7 % , L : 18.3 %Odds: 2,00 Strength: 5Tip: W (60%)
M6 W : 59.4 % , D : 21.5 % , L : 19.1 %Odds: 2,00 Strength: 5Tip: W (59.4%)
M4 W : 55.8 % , D : 28.2 % , L : 16.1 %Odds: 2,00 Strength: 5Tip: W+D (83.9%)
M1 W : 48.5 % , D : 28.1 % , L : 23.5 %Odds: 2,00 Strength: 5Tip: W+D (76.5%)
2019-03-16 19:00
8719Angers SCO : Amiens SC0 : 0 
M3 W : 38.7 % , D : 54.7 % , L : 6.6 %Odds: 3,28 Strength: 5Tip: D (54.7%)
M1 W : 51.2 % , D : 30 % , L : 18.8 %Odds: 2,05 Strength: 5Tip: W+D (81.2%)
M2 W : 44.8 % , D : 45.2 % , L : 10.1 %Odds: 3,28 Strength: 5Tip: D (45.2%)
M4 W : 40.9 % , D : 31.3 % , L : 27.8 %Odds: 2,05 Strength: 5Tip: W+D (72.2%)
M6 W : 46.5 % , D : 27.8 % , L : 25.7 %Odds: 2,05 Strength: 0Tip: W+D (74.3%)
M5 W : 45.8 % , D : 29.6 % , L : 24.6 %Odds: 2,05 Strength: 0Tip: W+D (75.4%)
2019-03-16 19:00
8722EA Guingamp : Dijon FCO1 : 0 
M3 W : 31 % , D : 55 % , L : 14 %Odds: 3,24 Strength: 5Tip: D (55%)
M6 W : 51 % , D : 25.3 % , L : 23.7 %Odds: 2,23 Strength: 5Tip: W+D (76.3%)
M2 W : 31.6 % , D : 50.9 % , L : 17.5 %Odds: 3,24 Strength: 5Tip: D (50.9%)
M1 W : 47.8 % , D : 27.2 % , L : 25 %Odds: 2,23 Strength: 5Tip: W+D (75%)
M4 W : 41.8 % , D : 29.1 % , L : 29.2 %Odds: 2,23 Strength: 5Tip: W+D (70.8%)
M5 W : 50.4 % , D : 25.3 % , L : 24.3 %Odds: 2,23 Strength: 4Tip: W+D (75.7%)
2019-03-16 19:00
8726Nîmes Olympique : RC Strasbourg2 : 2 
M2 W : 55.4 % , D : 11.6 % , L : 33 %Odds: 2,36 Strength: 5Tip: W (55.4%)
M3 W : 51.2 % , D : 19 % , L : 29.9 %Odds: 2,36 Strength: 5Tip: W (51.2%)
M4 W : 42.7 % , D : 29.2 % , L : 28.2 %Odds: 2,36 Strength: 5Tip: W+D (71.8%)
M1 W : 39.5 % , D : 30.3 % , L : 30.1 %Odds: 2,36 Strength: 5Tip: W+D (69.9%)
M6 W : 49.5 % , D : 24.9 % , L : 25.7 %Odds: 2,36 Strength: 0Tip: W+D (74.3%)
M5 W : 48.9 % , D : 25.8 % , L : 25.4 %Odds: 2,36 Strength: 0Tip: W+D (74.6%)
2019-03-16 19:00
8721SM Caen : AS Saint-Étienne0 : 5 
M1 W : 19.6 % , D : 25 % , L : 55.4 %Odds: 2,28 Strength: 5Tip: L+D (80.4%)
M4 W : 51.6 % , D : 19.7 % , L : 28.7 %Odds: 3,65 Strength: 5Tip: W (51.6%)
M2 W : 13.6 % , D : 35.2 % , L : 51.2 %Odds: 2,28 Strength: 5Tip: L+D (86.4%)
M3 W : 12.9 % , D : 36.9 % , L : 50.2 %Odds: 2,28 Strength: 5Tip: L+D (87.1%)
M5 W : 41.9 % , D : 28.1 % , L : 30 %Odds: 3,65 Strength: 5Tip: W+D (70%)
M6 W : 40.9 % , D : 28.8 % , L : 30.3 %Odds: 3,65 Strength: 5Tip: W+D (69.7%)
2019-03-16 18:00
8831Dukla Trencin : Nitra1 : 4 
M5 W : 26.9 % , WO : 20.4 % , LO : 16.8 % , L : 35.8 %Odds: 2,37 Strength: 4Tip: L+D (73.1%)
M6 W : 26.9 % , WO : 20.4 % , LO : 16.7 % , L : 36 %Odds: 2,37 Strength: 4Tip: L+D (73.1%)
M1 W : 49.3 % , WO : 10.6 % , LO : 10.9 % , L : 29.2 %Odds: 2,37 Strength: 0Tip: W (49.3%)
M3 W : 44.7 % , WO : 3.7 % , LO : 12.9 % , L : 38.6 %Odds: 2,37 Tip: W (44.7%)
M2 W : 42.5 % , WO : 4 % , LO : 13.9 % , L : 39.6 %Odds: 2,37 Tip: W (42.5%)
M4 W : 28.7 % , WO : 19 % , LO : 18.6 % , L : 33.7 %Odds: 2,37 Strength: 0Tip: L+D (71.3%)
2019-03-16 18:00
8832Poprad : Kosice1 : 5 
M5 W : 26.4 % , WO : 24.6 % , LO : 16.5 % , L : 32.5 %Odds: 2,45 Strength: 3Tip: L+D (73.6%)
M6 W : 26.6 % , WO : 24.3 % , LO : 16.5 % , L : 32.7 %Odds: 2,45 Strength: 3Tip: L+D (73.4%)
M1 W : 61.5 % , WO : 12.3 % , LO : 6.5 % , L : 19.7 %Odds: 2,30 Tip: W (61.5%)
M3 W : 20.2 % , WO : 19.6 % , LO : 32.2 % , L : 28 %Odds: 4,10 Strength: 0Tip: D (51.8%)
M2 W : 25.6 % , WO : 10.4 % , LO : 31.4 % , L : 32.6 %Odds: 2,45 Tip: L+D (74.4%)
M4 W : 25.6 % , WO : 17.6 % , LO : 17.4 % , L : 39.4 %Odds: 2,45 Strength: 0Tip: L+D (74.4%)
2019-03-16 17:30
6817Athletic Bilbao : Atlético Madrid2 : 0 
M1 W : 21.1 % , D : 24.8 % , L : 54.1 %Odds: 2,31 Strength: 5Tip: L+D (78.9%)
M4 W : 32.1 % , D : 21.1 % , L : 46.8 %Odds: 2,31 Strength: 5Tip: L (46.8%)
M6 W : 38.6 % , D : 26.7 % , L : 34.7 %Odds: 3,73 Strength: 4Tip: W+D (65.3%)
M2 W : 17.6 % , D : 38.9 % , L : 43.5 %Odds: 2,31 Strength: 3Tip: L+D (82.4%)
M3 W : 18 % , D : 38.8 % , L : 43.2 %Odds: 2,31 Strength: 3Tip: L+D (82%)
M5 W : 39.6 % , D : 26.3 % , L : 34.2 %Odds: 3,73 Strength: 3Tip: W+D (65.8%)
2019-03-16 17:30
7153Hertha BSC : Borussia Dortmund2 : 3 
M2 W : 28.4 % , D : 22 % , L : 49.5 %Odds: 2,01 Strength: 5Tip: L (49.5%)
M3 W : 26.6 % , D : 24.2 % , L : 49.2 %Odds: 2,01 Strength: 5Tip: L+D (73.4%)
M1 W : 18.6 % , D : 19.1 % , L : 62.3 %Odds: 2,01 Strength: 0Tip: L (62.3%)
M4 W : 34.6 % , D : 19.4 % , L : 46 %Odds: 2,01 Strength: 0Tip: L (46%)
M5 W : 31.4 % , D : 26.6 % , L : 42 %Odds: 2,01 Strength: 0Tip: L+D (68.6%)
M6 W : 31.5 % , D : 26.9 % , L : 41.5 %Odds: 2,01 Strength: 0Tip: L+D (68.5%)
2019-03-16 17:30
8872Michalovce : Zilina3 : 2 (OT) 
M3 W : 13.2 % , WO : 8.3 % , LO : 37.7 % , L : 40.8 %Odds: 2,15 Strength: 4Tip: L+D (86.8%)
M5 W : 27 % , WO : 18.3 % , LO : 17.5 % , L : 37.2 %Odds: 2,15 Strength: 4Tip: L+D (73%)
M6 W : 26.6 % , WO : 19.7 % , LO : 16.6 % , L : 37.1 %Odds: 2,15 Strength: 4Tip: L+D (73.4%)
M2 W : 5.3 % , WO : 17.8 % , LO : 16.9 % , L : 60 %Odds: 2,15 Strength: 2Tip: L+D (94.7%)
M1 W : 0 % , WO : 0 % , LO : 79.4 % , L : 20.6 %Odds: 4,50 Tip: D (79.4%)
M4 W : 27.4 % , WO : 17.8 % , LO : 20 % , L : 34.8 %Odds: 2,15 Strength: 0Tip: L+D (72.6%)
2019-03-16 17:00
9102FK AS Trenčín : Spartak Trnava0 : 1
2019-03-16 17:00
9100MŠK Žilina : MFK Zemplín Michalovce4 : 0
2019-03-16 17:00
8331SPAL 2013 Ferrara : AS Roma2 : 1 
M2 W : 2.9 % , D : 10.6 % , L : 86.5 %Odds: 2,08 Strength: 5Tip: L (86.5%)
M3 W : 3.4 % , D : 12 % , L : 84.6 %Odds: 2,08 Strength: 5Tip: L (84.6%)
M4 W : 16.5 % , D : 27.4 % , L : 56.1 %Odds: 2,08 Strength: 5Tip: L+D (83.5%)
M5 W : 27.2 % , D : 19.8 % , L : 53 %Odds: 2,08 Strength: 5Tip: L (53%)
M6 W : 26.5 % , D : 21.5 % , L : 52.1 %Odds: 2,08 Strength: 5Tip: L (52.1%)
M1 W : 37.4 % , D : 31 % , L : 31.6 %Odds: 3,92 Strength: 0Tip: W+D (68.4%)
2019-03-16 17:00
9103Zlaté Moravce : FK Senica3 : 2
2019-03-16 17:00
9101ŽP Šport Podbrezová : FC Nitra1 : 1
2019-03-16 16:30
6499Sparta Praha : Sigma Olomouc2 : 1 
M1 W : 59 % , D : 21.9 % , L : 19.1 %Odds: 1,45 Strength: 0Tip: W (59%)
M3 W : 57.3 % , D : 27.9 % , L : 14.7 %Odds: 1,45 Strength: 0Tip: W+D (85.3%)
M6 W : 56.3 % , D : 21.5 % , L : 22.2 %Odds: 1,45 Strength: 0Tip: W (56.3%)
M5 W : 56.3 % , D : 21.5 % , L : 22.3 %Odds: 1,45 Strength: 0Tip: W (56.3%)
M4 W : 54.8 % , D : 23.8 % , L : 21.4 %Odds: 1,45 Strength: 0Tip: W+D (78.6%)
M2 W : 53.8 % , D : 30.9 % , L : 15.4 %Odds: 1,45 Strength: 0Tip: W+D (84.6%)
2019-03-16 15:30
9099ŠKF Sereď : Slovan Bratislava1 : 4
2019-03-16 15:15
6822Real Madrid : Celta Vigo2 : 0 
M2 W : 72.8 % , D : 17.2 % , L : 10 %Odds: 1,19 Strength: 0Tip: W (72.8%)
M3 W : 72.5 % , D : 17.4 % , L : 10.1 %Odds: 1,19 Strength: 0Tip: W (72.5%)
M1 W : 70.9 % , D : 20.1 % , L : 9 %Odds: 1,19 Strength: 0Tip: W (70.9%)
M4 W : 50.8 % , D : 23.6 % , L : 25.6 %Odds: 1,19 Strength: 0Tip: W+D (74.4%)
M6 W : 50.1 % , D : 27.8 % , L : 22.1 %Odds: 1,19 Strength: 0Tip: W+D (77.9%)
M5 W : 49.5 % , D : 27.9 % , L : 22.6 %Odds: 1,19 Strength: 0Tip: W+D (77.4%)
2019-03-16 15:00
6235AFC Bournemouth : Newcastle United2 : 2 
M3 W : 48.5 % , D : 34.2 % , L : 17.3 %Odds: 2,15 Strength: 5Tip: W+D (82.7%)
M2 W : 36.9 % , D : 39.1 % , L : 23.9 %Odds: 3,53 Strength: 5Tip: D (39.1%)
M5 W : 55 % , D : 26.7 % , L : 18.3 %Odds: 2,15 Strength: 0Tip: W+D (81.7%)
M6 W : 54.3 % , D : 27.7 % , L : 18 %Odds: 2,15 Strength: 0Tip: W+D (82%)
M1 W : 30.5 % , D : 23.4 % , L : 46.1 %Odds: 3,62 Strength: 0Tip: L+D (69.5%)
M4 W : 38 % , D : 19.1 % , L : 42.9 %Odds: 3,62 Strength: 0Tip: L (42.9%)
2019-03-16 15:00
6232Burnley FC : Leicester City1 : 2 
M3 W : 31.6 % , D : 27.1 % , L : 41.3 %Odds: 2,43 Strength: 5Tip: L+D (68.4%)
M2 W : 34.9 % , D : 25.1 % , L : 39.9 %Odds: 2,43 Strength: 5Tip: L+D (65.1%)
M6 W : 52.5 % , D : 21.1 % , L : 26.4 %Odds: 3,14 Strength: 0Tip: W (52.5%)
M5 W : 51.7 % , D : 21.7 % , L : 26.5 %Odds: 3,14 Strength: 0Tip: W (51.7%)
M4 W : 51.1 % , D : 23 % , L : 25.9 %Odds: 3,14 Strength: 0Tip: W (51.1%)
M1 W : 45.2 % , D : 24.9 % , L : 29.9 %Odds: 3,14 Strength: 0Tip: W+D (70.1%)
2019-03-16 15:00
6231West Ham United : Huddersfield Town4 : 3 
M3 W : 42.5 % , D : 47 % , L : 10.5 %Odds: 3,85 Strength: 5Tip: D (47%)
M2 W : 41.4 % , D : 47 % , L : 11.6 %Odds: 3,85 Strength: 5Tip: D (47%)
M1 W : 69.9 % , D : 20.4 % , L : 9.7 %Odds: 1,66 Strength: 0Tip: W (69.9%)
M6 W : 55.7 % , D : 25.4 % , L : 18.9 %Odds: 1,66 Strength: 0Tip: W+D (81.1%)
M5 W : 54.3 % , D : 26.6 % , L : 19.1 %Odds: 1,66 Strength: 0Tip: W+D (80.9%)
M4 W : 52.3 % , D : 25.5 % , L : 22.2 %Odds: 1,66 Strength: 0Tip: W+D (77.8%)
2019-03-16 14:30
7156FC Augsburg : Hannover 963 : 1 
M6 W : 52.7 % , D : 27 % , L : 20.3 %Odds: 1,67 Strength: 5Tip: W+D (79.7%)
M5 W : 52.6 % , D : 27.1 % , L : 20.3 %Odds: 1,67 Strength: 5Tip: W+D (79.7%)
M1 W : 52 % , D : 27.2 % , L : 20.9 %Odds: 1,67 Strength: 5Tip: W+D (79.1%)
M4 W : 48.6 % , D : 19.3 % , L : 32.1 %Odds: 1,67 Strength: 5Tip: W (48.6%)
M3 W : 60.1 % , D : 31.2 % , L : 8.7 %Odds: 1,67 Strength: 2Tip: W+D (91.3%)
M2 W : 69 % , D : 23.1 % , L : 7.9 %Odds: 1,67 Strength: 0Tip: W (69%)
2019-03-16 14:30
7154FC Schalke 04 : RB Leipzig0 : 1 
M4 W : 34.6 % , D : 20.6 % , L : 44.9 %Odds: 2,04 Strength: 5Tip: L (44.9%)
M1 W : 32.5 % , D : 24.8 % , L : 42.7 %Odds: 2,04 Strength: 2Tip: L+D (67.5%)
M3 W : 14.2 % , D : 12.1 % , L : 73.7 %Odds: 2,04 Strength: 0Tip: L (73.7%)
M2 W : 10.2 % , D : 16.1 % , L : 73.7 %Odds: 2,04 Strength: 0Tip: L (73.7%)
M5 W : 31.9 % , D : 27 % , L : 41.2 %Odds: 2,04 Strength: 0Tip: L+D (68.1%)
M6 W : 32.1 % , D : 27.3 % , L : 40.6 %Odds: 2,04 Strength: 0Tip: L+D (67.9%)
2019-03-16 14:30
7152VfB Stuttgart : 1899 Hoffenheim1 : 1 
M1 W : 24.4 % , D : 21.5 % , L : 54.1 %Odds: 1,93 Strength: 5Tip: L (54.1%)
M4 W : 32.9 % , D : 18.8 % , L : 48.2 %Odds: 1,93 Strength: 5Tip: L (48.2%)
M2 W : 29.2 % , D : 29.9 % , L : 40.9 %Odds: 1,93 Strength: 4Tip: L+D (70.8%)
M3 W : 27 % , D : 32.2 % , L : 40.8 %Odds: 1,93 Strength: 0Tip: L+D (73%)
M5 W : 39.6 % , D : 25.4 % , L : 34.9 %Odds: 3,94 Strength: 0Tip: W+D (65.1%)
M6 W : 39.5 % , D : 25.5 % , L : 35 %Odds: 3,94 Strength: 0Tip: W+D (65%)
2019-03-16 14:30
7159VfL Wolfsburg : Fortuna Düsseldorf5 : 2 
M2 W : 77.6 % , D : 13.4 % , L : 9 %Odds: 1,84 Strength: 3Tip: W (77.6%)
M3 W : 68.5 % , D : 20.9 % , L : 10.6 %Odds: 1,84 Strength: 2Tip: W (68.5%)
M6 W : 49.1 % , D : 26.2 % , L : 24.6 %Odds: 1,84 Strength: 0Tip: W+D (75.4%)
M5 W : 49.1 % , D : 26.4 % , L : 24.5 %Odds: 1,84 Strength: 0Tip: W+D (75.5%)
M1 W : 44.2 % , D : 27.7 % , L : 28.1 %Odds: 1,84 Strength: 0Tip: W+D (71.9%)
M4 W : 41 % , D : 34 % , L : 25 %Odds: 1,84 Strength: 0Tip: W+D (75%)
2019-03-16 14:00
65051. FC Slovácko : FK Jablonec0 : 0 
M3 W : 13.8 % , D : 27.9 % , L : 58.3 %Odds: 2,19 Strength: 0Tip: L+D (86.2%)
M2 W : 14 % , D : 28.9 % , L : 57.1 %Odds: 2,19 Strength: 0Tip: L+D (86%)
M4 W : 23.1 % , D : 25.6 % , L : 51.3 %Odds: 2,19 Strength: 0Tip: L+D (76.9%)
M5 W : 28.9 % , D : 30.1 % , L : 41 %Odds: 2,19 Strength: 0Tip: L+D (71.1%)
M6 W : 28.8 % , D : 30.2 % , L : 41 %Odds: 2,19 Strength: 0Tip: L+D (71.2%)
M1 W : 37.6 % , D : 27 % , L : 35.4 %Odds: 3,78 Strength: 0Tip: W+D (64.6%)
2019-03-16 14:00
8330Sassuolo Calcio : Sampdoria3 : 5 
M4 W : 17.7 % , D : 24.8 % , L : 57.6 %Odds: 3,06 Strength: 5Tip: L+D (82.3%)
M3 W : 22.5 % , D : 53 % , L : 24.4 %Odds: 3,37 Strength: 5Tip: D (53%)
M2 W : 23.2 % , D : 51.1 % , L : 25.6 %Odds: 3,37 Strength: 5Tip: D (51.1%)
M5 W : 45.6 % , D : 28.5 % , L : 25.9 %Odds: 2,49 Strength: 5Tip: W+D (74.1%)
M6 W : 44.4 % , D : 29.1 % , L : 26.5 %Odds: 2,49 Strength: 5Tip: W+D (73.5%)
M1 W : 40.2 % , D : 30.3 % , L : 29.5 %Odds: 2,49 Strength: 5Tip: W+D (70.5%)
2019-03-16 14:00
6500Slovan Liberec : FC FASTAV Zlín1 : 0 
M4 W : 49.5 % , D : 22 % , L : 28.5 %Odds: 1,69 Strength: 0Tip: W (49.5%)
M5 W : 45.6 % , D : 27.9 % , L : 26.5 %Odds: 1,69 Strength: 0Tip: W+D (73.5%)
M6 W : 45.5 % , D : 28.1 % , L : 26.5 %Odds: 1,69 Strength: 0Tip: W+D (73.5%)
M2 W : 22.9 % , D : 44.7 % , L : 32.5 %Odds: 3,88 Strength: 0Tip: D (44.7%)
M1 W : 42.8 % , D : 26.1 % , L : 31.1 %Odds: 1,69 Strength: 0Tip: W+D (68.9%)
M3 W : 25.1 % , D : 41.3 % , L : 33.6 %Odds: 3,88 Strength: 0Tip: D (41.3%)
2019-03-16 13:00
6503Baník Ostrava : FK Mladá Boleslav1 : 1 
M4 W : 56 % , D : 23.5 % , L : 20.4 %Odds: 2,08 Strength: 0Tip: W+D (79.6%)
M3 W : 55.1 % , D : 22.3 % , L : 22.6 %Odds: 2,08 Strength: 0Tip: W (55.1%)
M1 W : 52.6 % , D : 23.8 % , L : 23.6 %Odds: 2,08 Strength: 0Tip: W+D (76.4%)
M2 W : 52.1 % , D : 25 % , L : 22.9 %Odds: 2,08 Strength: 0Tip: W+D (77.1%)
M5 W : 45.3 % , D : 26 % , L : 28.8 %Odds: 2,08 Strength: 0Tip: W+D (71.2%)
M6 W : 45.2 % , D : 26.1 % , L : 28.7 %Odds: 2,08 Strength: 0Tip: W+D (71.3%)
2019-03-16 12:00
6820SD Huesca : CD Alavés1 : 3 
M4 W : 30.1 % , D : 22.5 % , L : 47.4 %Odds: 3,15 Strength: 5Tip: L (47.4%)
M1 W : 36.4 % , D : 27.4 % , L : 36.2 %Odds: 2,50 Strength: 4Tip: W+D (63.8%)
M5 W : 37.8 % , D : 21.3 % , L : 40.9 %Odds: 3,15 Strength: 3Tip: L (40.9%)
M3 W : 29.7 % , D : 21.5 % , L : 48.7 %Odds: 3,15 Strength: 1Tip: L (48.7%)
M2 W : 31.5 % , D : 21 % , L : 47.5 %Odds: 3,15 Strength: 0Tip: L (47.5%)
M6 W : 36.4 % , D : 21.4 % , L : 42.2 %Odds: 3,15 Strength: 0Tip: L (42.2%)
2019-03-15 20:00
6825Real Sociedad : Levante UD1 : 1 
M1 W : 55.3 % , D : 25.4 % , L : 19.4 %Odds: 1,92 Strength: 5Tip: W+D (80.6%)
M5 W : 49.5 % , D : 27.3 % , L : 23.2 %Odds: 1,92 Strength: 2Tip: W+D (76.8%)
M2 W : 64.5 % , D : 20 % , L : 15.5 %Odds: 1,92 Strength: 0Tip: W (64.5%)
M3 W : 64.3 % , D : 20.3 % , L : 15.4 %Odds: 1,92 Strength: 0Tip: W (64.3%)
M4 W : 50.6 % , D : 26 % , L : 23.4 %Odds: 1,92 Strength: 0Tip: W+D (76.6%)
M6 W : 50.1 % , D : 27.2 % , L : 22.7 %Odds: 1,92 Strength: 0Tip: W+D (77.3%)
2019-03-15 19:45
8723Lille OSC : AS Monaco0 : 1 
M2 W : 93.5 % , D : 4.7 % , L : 1.8 %Odds: 2,10 Strength: 5Tip: W (93.5%)
M1 W : 65.3 % , D : 26.5 % , L : 8.3 %Odds: 2,10 Strength: 5Tip: W+D (91.7%)
M4 W : 40.9 % , D : 31 % , L : 28 %Odds: 2,10 Strength: 5Tip: W+D (72%)
M3 W : 88.2 % , D : 10.5 % , L : 1.3 %Odds: 2,10 Strength: 3Tip: W (88.2%)
M6 W : 49 % , D : 25.1 % , L : 25.8 %Odds: 2,10 Strength: 0Tip: W+D (74.2%)
M5 W : 48.7 % , D : 25.4 % , L : 26 %Odds: 2,10 Strength: 0Tip: W+D (74%)
2019-03-15 19:30
7157Bor. Mönchengladbach : SC Freiburg1 : 1 
M1 W : 59.1 % , D : 27.6 % , L : 13.2 %Odds: 1,62 Strength: 5Tip: W+D (86.8%)
M6 W : 50.6 % , D : 26.2 % , L : 23.2 %Odds: 1,62 Strength: 5Tip: W+D (76.8%)
M5 W : 50.5 % , D : 26.6 % , L : 23 %Odds: 1,62 Strength: 5Tip: W+D (77%)
M4 W : 52 % , D : 22.3 % , L : 25.6 %Odds: 1,62 Strength: 4Tip: W (52%)
M3 W : 64.8 % , D : 27 % , L : 8.2 %Odds: 1,62 Strength: 2Tip: W+D (91.8%)
M2 W : 62.1 % , D : 29.4 % , L : 8.5 %Odds: 1,62 Strength: 0Tip: W+D (91.5%)
2019-03-15 19:30
8329Cagliari Calcio : ACF Fiorentina2 : 1 
M2 W : 16.7 % , D : 25.2 % , L : 58.1 %Odds: 2,36 Strength: 5Tip: L+D (83.3%)
M3 W : 17.3 % , D : 25.9 % , L : 56.8 %Odds: 2,36 Strength: 5Tip: L+D (82.7%)
M4 W : 19 % , D : 26.9 % , L : 54.1 %Odds: 2,36 Strength: 5Tip: L+D (81%)
M1 W : 40 % , D : 30.2 % , L : 29.8 %Odds: 3,33 Strength: 5Tip: W+D (70.2%)
M5 W : 36.3 % , D : 23.7 % , L : 40 %Odds: 2,36 Strength: 5Tip: L+D (63.7%)
M6 W : 35 % , D : 25 % , L : 39.9 %Odds: 2,36 Strength: 5Tip: L+D (65%)
2019-03-15 19:30
8842Dusseldorf : Augsburger Panther4 : 1 
M2 W : 27.9 % , WO : 8.4 % , LO : 26.4 % , L : 37.4 %Odds: 2,68 Strength: 4Tip: L+D (72.1%)
M4 W : 21.6 % , WO : 21.2 % , LO : 12.7 % , L : 44.5 %Odds: 2,68 Strength: 0Tip: L+D (78.4%)
M3 W : 28.3 % , WO : 7.6 % , LO : 22.7 % , L : 41.4 %Odds: 2,68 Strength: 0Tip: L+D (71.7%)
M6 W : 21.7 % , WO : 28.4 % , LO : 13 % , L : 36.9 %Odds: 2,68 Strength: 0Tip: L+D (78.3%)
M5 W : 21.7 % , WO : 28.2 % , LO : 13 % , L : 37.2 %Odds: 2,68 Strength: 0Tip: L+D (78.3%)
M1 W : 37.7 % , WO : 12.6 % , LO : 10.2 % , L : 39.6 %Odds: 2,68 Strength: 0Tip: L (39.6%)
2019-03-15 19:30
8877Eisbaren Berlin : Munchen4 : 0 
M2 W : 24.7 % , WO : 13.1 % , LO : 3 % , L : 59.2 %Odds: 1,83 Strength: 5Tip: L (59.2%)
M3 W : 24.7 % , WO : 14.1 % , LO : 3.4 % , L : 57.8 %Odds: 1,83 Strength: 5Tip: L (57.8%)
M6 W : 20.7 % , WO : 22.5 % , LO : 12 % , L : 44.8 %Odds: 1,83 Strength: 4Tip: L+D (79.3%)
M4 W : 21.2 % , WO : 21.7 % , LO : 12.3 % , L : 44.8 %Odds: 1,83 Strength: 4Tip: L+D (78.8%)
M5 W : 20.6 % , WO : 22.4 % , LO : 11.9 % , L : 45.1 %Odds: 1,83 Strength: 2Tip: L+D (79.4%)
M1 W : 34.9 % , WO : 12.5 % , LO : 9.8 % , L : 42.8 %Odds: 1,83 Strength: 0Tip: L (42.8%)
2019-03-15 19:30
8843ERC Ingolstadt : Kolner4 : 3 (OT) 
M1 W : 46.6 % , WO : 12 % , LO : 8.9 % , L : 32.5 %Odds: 2,00 Strength: 0Tip: W (46.6%)
M3 W : 44.4 % , WO : 15.1 % , LO : 6.9 % , L : 33.6 %Odds: 2,00 Strength: 0Tip: W (44.4%)
M2 W : 43.1 % , WO : 15.4 % , LO : 7.7 % , L : 33.8 %Odds: 2,00 Strength: 0Tip: W+D (66.2%)
M4 W : 25.1 % , WO : 22.7 % , LO : 13.6 % , L : 38.6 %Odds: 2,94 Strength: 0Tip: L+D (74.9%)
M6 W : 25.3 % , WO : 24 % , LO : 12.4 % , L : 38.4 %Odds: 2,94 Strength: 0Tip: L+D (74.7%)
M5 W : 25.3 % , WO : 24 % , LO : 12.3 % , L : 38.3 %Odds: 2,94 Strength: 0Tip: L+D (74.7%)
2019-03-15 19:30
8878Nurnberg Ice Tigers : Adler Mannheim2 : 4 
M6 W : 21.1 % , WO : 21.9 % , LO : 12.4 % , L : 44.6 %Odds: 1,71 Strength: 4Tip: L+D (78.9%)
M3 W : 14.4 % , WO : 6.3 % , LO : 3.3 % , L : 76 %Odds: 1,71 Strength: 3Tip: L (76%)
M4 W : 21.2 % , WO : 21.6 % , LO : 12.3 % , L : 45 %Odds: 1,71 Strength: 3Tip: L+D (78.8%)
M5 W : 21 % , WO : 21.7 % , LO : 12.3 % , L : 45 %Odds: 1,71 Strength: 2Tip: L+D (79%)
M2 W : 12.3 % , WO : 4.6 % , LO : 2.5 % , L : 80.6 %Odds: 1,71 Strength: 1Tip: L (80.6%)
M1 W : 31.1 % , WO : 12.5 % , LO : 10.1 % , L : 46.2 %Odds: 1,71 Strength: 0Tip: L (46.2%)
2019-03-15 19:00
8899Sparta Prague : Vitkovice1 : 5
2019-03-15 18:00
8829Dukla Trencin : Nitra5 : 3 
M6 W : 24.9 % , WO : 15.9 % , LO : 17.9 % , L : 41.3 %Odds: 2,37 Strength: 3Tip: L+D (75.1%)
M5 W : 25.2 % , WO : 15.3 % , LO : 18.7 % , L : 40.8 %Odds: 2,37 Strength: 3Tip: L+D (74.8%)
M1 W : 45.3 % , WO : 10.2 % , LO : 12.4 % , L : 32.2 %Odds: 2,37 Strength: 0Tip: W (45.3%)
M2 W : 29.9 % , WO : 5.5 % , LO : 19.7 % , L : 44.9 %Odds: 2,37 Tip: L+D (70.1%)
M3 W : 35.4 % , WO : 4.2 % , LO : 16.1 % , L : 44.3 %Odds: 2,37 Tip: L (44.3%)
M4 W : 28 % , WO : 20.3 % , LO : 18 % , L : 33.7 %Odds: 2,37 Strength: 0Tip: L+D (72%)
2019-03-15 18:00
8725OGC Nice : Toulouse FC1 : 1 
M1 W : 64.2 % , D : 25.9 % , L : 9.9 %Odds: 2,19 Strength: 5Tip: W+D (90.1%)
M3 W : 64.1 % , D : 28 % , L : 7.8 %Odds: 2,19 Strength: 5Tip: W+D (92.2%)
M6 W : 53.4 % , D : 24 % , L : 22.5 %Odds: 2,19 Strength: 5Tip: W+D (77.5%)
M2 W : 44.9 % , D : 50.2 % , L : 4.8 %Odds: 3,24 Strength: 5Tip: D (50.2%)
M4 W : 43.8 % , D : 28.7 % , L : 27.6 %Odds: 2,19 Strength: 5Tip: W+D (72.4%)
M5 W : 52 % , D : 25.6 % , L : 22.4 %Odds: 2,19 Strength: 4Tip: W+D (77.6%)
2019-03-15 18:00
8887Pardubice : Karlovy Vary5 : 1 
M2 W : 25.9 % , WO : 39 % , LO : 10.9 % , L : 24.2 %Odds: 5,50 Strength: 0Tip: D (49.8%)
M3 W : 24.6 % , WO : 32 % , LO : 11.7 % , L : 31.7 %Odds: 5,50 Strength: 0Tip: D (43.7%)
M1 W : 37.9 % , WO : 12.5 % , LO : 11 % , L : 38.7 %Odds: 1,53 Tip: L (38.7%)
M5 W : 28 % , WO : 25.5 % , LO : 13.1 % , L : 33.4 %Odds: 1,53 Strength: 0Tip: L+D (72%)
M6 W : 28.2 % , WO : 25.4 % , LO : 13 % , L : 33.4 %Odds: 1,53 Strength: 0Tip: L+D (71.8%)
M4 W : 26.2 % , WO : 23.5 % , LO : 14.5 % , L : 35.7 %Odds: 1,53 Strength: 0Tip: L+D (73.8%)
2019-03-15 18:00
8830Poprad : Kosice4 : 2 
M6 W : 25.6 % , WO : 19.1 % , LO : 16.9 % , L : 38.3 %Odds: 2,48 Strength: 4Tip: L+D (74.4%)
M5 W : 25.9 % , WO : 18.7 % , LO : 17.4 % , L : 38 %Odds: 2,48 Strength: 4Tip: L+D (74.1%)
M2 W : 15.5 % , WO : 12.6 % , LO : 39.9 % , L : 32 %Odds: 4,10 Strength: 2Tip: D (52.5%)
M3 W : 13.4 % , WO : 20.8 % , LO : 38.1 % , L : 27.7 %Odds: 4,10 Strength: 0Tip: D (58.9%)
M1 W : 58.9 % , WO : 12.3 % , LO : 7.3 % , L : 21.5 %Odds: 2,27 Tip: W (58.9%)
M4 W : 24 % , WO : 18.5 % , LO : 17.1 % , L : 40.3 %Odds: 2,48 Tip: L+D (76%)
2019-03-15 17:30
8886Chomutov : Litvinov2 : 4 
M2 W : 46.9 % , WO : 12.2 % , LO : 8.6 % , L : 32.3 %Odds: 1,53 Strength: 0Tip: W (46.9%)
M3 W : 43.5 % , WO : 12.6 % , LO : 7.6 % , L : 36.3 %Odds: 1,53 Strength: 0Tip: W (43.5%)
M1 W : 35.5 % , WO : 12.7 % , LO : 10.8 % , L : 40.9 %Odds: 4,10 Strength: 0Tip: L+D (64.5%)
M4 W : 24.1 % , WO : 22.5 % , LO : 13.7 % , L : 39.7 %Odds: 4,10 Strength: 0Tip: L+D (75.9%)
M5 W : 29.6 % , WO : 25.2 % , LO : 14.3 % , L : 30.9 %Odds: 4,10 Strength: 0Tip: L+D (70.4%)
M6 W : 29.9 % , WO : 25.1 % , LO : 14.2 % , L : 30.9 %Odds: 4,10 Strength: 0Tip: L+D (70.1%)
2019-03-15 17:00
6502FK Dukla Praha : MFK Karvina2 : 1 
M5 W : 45.2 % , D : 25.2 % , L : 29.6 %Odds: 2,26 Strength: 0Tip: W+D (70.4%)
M6 W : 45.1 % , D : 25.2 % , L : 29.7 %Odds: 2,26 Strength: 0Tip: W+D (70.3%)
M1 W : 44.8 % , D : 25.4 % , L : 29.7 %Odds: 2,26 Strength: 0Tip: W+D (70.3%)
M3 W : 30.1 % , D : 30 % , L : 39.9 %Odds: 3,31 Strength: 0Tip: L+D (69.9%)
M2 W : 27 % , D : 33.2 % , L : 39.8 %Odds: 3,31 Strength: 0Tip: L+D (73%)
M4 W : 38.8 % , D : 22.2 % , L : 39 %Odds: 3,31 Strength: 0Tip: L (39%)
2019-03-15 17:00
6506FK Teplice : Viktoria Plzeň2 : 1 
M3 W : 25 % , D : 30.1 % , L : 44.9 %Odds: 1,95 Strength: 2Tip: L+D (75%)
M2 W : 27.4 % , D : 27.9 % , L : 44.7 %Odds: 1,95 Strength: 2Tip: L+D (72.6%)
M1 W : 22.8 % , D : 27.7 % , L : 49.5 %Odds: 1,95 Strength: 0Tip: L+D (77.2%)
M6 W : 22.8 % , D : 31.2 % , L : 46 %Odds: 1,95 Strength: 0Tip: L+D (77.2%)
M5 W : 22.8 % , D : 31.2 % , L : 46 %Odds: 1,95 Strength: 0Tip: L+D (77.2%)
M4 W : 18.8 % , D : 35.5 % , L : 45.7 %Odds: 1,95 Strength: 0Tip: L+D (81.2%)
2019-03-15 17:00
8897Zlin : Mlada Boleslav2 : 1 (OT) 
M3 W : 41.5 % , WO : 10.4 % , LO : 9.5 % , L : 38.6 %Odds: 2,12 Strength: 0Tip: W (41.5%)
M2 W : 41.3 % , WO : 10 % , LO : 9.7 % , L : 39 %Odds: 2,12 Strength: 0Tip: W (41.3%)
M1 W : 41.3 % , WO : 11.6 % , LO : 10.9 % , L : 36.2 %Odds: 2,12 Strength: 0Tip: W (41.3%)
M4 W : 25.3 % , WO : 20.1 % , LO : 15.4 % , L : 39.3 %Odds: 3,00 Strength: 0Tip: L+D (74.7%)
M5 W : 34.4 % , WO : 19.1 % , LO : 19 % , L : 27.5 %Odds: 2,12 Strength: 0Tip: W+D (72.5%)
M6 W : 34.7 % , WO : 19.1 % , LO : 18.8 % , L : 27.4 %Odds: 2,12 Strength: 0Tip: W+D (72.6%)
2019-03-14 19:00
8860Sparta Prague : Vitkovice4 : 3 
M3 W : 45 % , WO : 4.2 % , LO : 9.3 % , L : 41.5 %Odds: 1,95 Strength: 4Tip: W (45%)
M2 W : 42 % , WO : 4.9 % , LO : 7.2 % , L : 45.9 %Odds: 3,35 Strength: 0Tip: L (45.9%)
M1 W : 39.4 % , WO : 12 % , LO : 10.9 % , L : 37.7 %Odds: 1,95 Strength: 0Tip: W (39.4%)
M4 W : 27.6 % , WO : 20.6 % , LO : 16.2 % , L : 35.5 %Odds: 3,35 Strength: 0Tip: L+D (72.4%)
M5 W : 30.4 % , WO : 18.7 % , LO : 17.8 % , L : 33 %Odds: 3,35 Strength: 0Tip: L+D (69.6%)
M6 W : 30.5 % , WO : 18.7 % , LO : 17.8 % , L : 33 %Odds: 3,35 Strength: 0Tip: L+D (69.5%)
2019-03-14 18:00
8854Detva : Ban. Bystrica0 : 3 
M3 W : 20.4 % , WO : 3.3 % , LO : 14.8 % , L : 61.5 %Odds: 1,50 Tip: L (61.5%)
M2 W : 27.3 % , WO : 2.4 % , LO : 9.3 % , L : 60.9 %Odds: 1,50 Tip: L (60.9%)
M4 W : 19.4 % , WO : 16.6 % , LO : 15.1 % , L : 48.8 %Odds: 1,50 Tip: L+D (80.6%)
M6 W : 19.7 % , WO : 15.5 % , LO : 17.3 % , L : 47.5 %Odds: 1,50 Tip: L+D (80.3%)
M1 W : 25.9 % , WO : 6.4 % , LO : 21.6 % , L : 46.2 %Odds: 1,50 Tip: L+D (74.1%)
M5 W : 20.7 % , WO : 14.3 % , LO : 19.4 % , L : 45.6 %Odds: 1,50 Tip: L+D (79.3%)